5 põhjust, miks on Holt.ee parim ja funktsionaalseim hankeportaal Eestis

08.11.2021

Holt.ee’s saad avaldada hankeid mistahes tööde teostamiseks. Olgu nendeks väiksemad remonditööd või suuremad ehitustööd, mööbli paigaldamine või eritellimusel mööbli valmistamine. 
Järgnevalt toome välja 5 peamist põhjust miks on Holt.ee parim ja funktsionaalseim hankeportaal Eestis:

1. Töö lisamine hankeportaali Holt.ee on täiesti tasutaolenemata perioodi pikkusest mil ootad Teenusepakkujate pakkumisisoovitud tööde teostamiseks –  Puuduvad varjatud kulud ja lisatasud!
Lisades töö hankeportaali Holt.ee, jõuab see vaid mõne klikiga tuhandete Teenusepakkujateni üle Eesti. 

2. Kui sobiv pakkumine saabus varakult ning soovid valiku teha juba enne pakkumiste perioodi lõppu – loomulikult on Sul selleks võimalus!
Pole kohustust valida soodsaimat pakkumist. Oluline on teenusepakkuja kompetents ning tööde teostamise kvaliteet. 
Samas puudub kohustus valida saabunud pakkumiste hulgast, kui hankeperioodi lõpuks ei saabunud sobivat pakkumist. Sel juhul on võimalik märkida hange luhtunuks täiesti kohustustevabalt.

3. Vaid HOLT.EE’s saad avaldada hanke ka siis, kui mingil põhjusel ei ole kõiki vajalikke töid väga täpselt võimalik hanke tekstis kirjeldada või pildile püüda.
Teenusepakkujad saavad ikkagi sinuga ühendust võtta läbi “Olen huvitatud” nupu või hanke arutelus ning küsida neile huvipakkuvat lisainfot, leppida kokku objekti vaatlus.

4. Hankeportaal HOLT.EE kasutajaks saavad registreeruda kõik eraisikud ja ettevõtted – Registreeru tasuta kasutajaks, lisa hankeid või võta osa avaldatud hangetest.
Lisaks erahangetele kajastab Holt.ee ka riigihankeid. Soovi korral saabub Sinu e-maili aadressile igal hommikul viimase 24h jooksul avaldatud era- ning riigihangete kokkuvõte – See teeb hangete jälgimise väga lihtsaks ning ülevaatlikuks.
Registreerudes ettevõttena on HOLT.EE töölaua kasutajateks võimalik lisada kõik Sinu ettevõtte töötajad, delegeerida hangetega seotud ülesandeid, määrata vastutaja(d), lisada meelespeasid ning pidada tiimisisest (hankepõhist) vestlust.

5. Holt.ee-s on piiramatu ligipääs teenusepakkujatega ja klientidega kontakteerumiseks, et oleks tagatud positiivne kasutajakogemus ning suurepärane tulemus!

Tule proovi järgi!

www.holt.ee