Holt.ee laienes Leetu!

30.03.2021

Lihtsate ning kasutajasõbralike lahenduste poolest tuntud ning kiirelt populaarsust koguv startup Holt.ee laienes Leetu. Tegemist on hankekeskkonnaga, kus era- ja juriidilised isikud saavad korraldada hankeid, olgu selleks ehitus, remont, abitööd, eritellimusel mööbli või kodutekstiili valmistamine ning ehitusmaterjalide ost, et leida sobivad teenusepakkujad vajalike tööde teostamiseks ning tellimuste täitmiseks.

Holt.ee reklaamib end Eestis kui soodsaimat ja funktsionaalseimat hankeportaali pakkudes paindlikku kasutajakogemust, sest hanke korraldajal ei ole kohustust valida töö teostajat saabunud pakkumiste hulgast ning samas ei koorma portaal teenusepakkujat hanke võidu korral ühegi teenustasuga. Samadel alustel avati hankeportaal ka Leedus. Portaali domeeni nimeks sai Holt.lt. 

“Holt.lt on praeguseks olnud avatud vaid paar nädalat, kuid juba on näha kasutajate huvi ning oleme saanud erinevat konstruktiivset ja positiivset tagasisidet. Meie missioon on säästa portaali kasutajate aega ja raha, ühendades osapooled, eraisikud ja teenusepakkujad kiiresti ja lihtsalt,” märgib Leedu Holt’i juht Artūras Jankauskas lisades, et ta loodab, et ka Leedu inimesed mõistavad peatselt Holt keskkonda kasutades, kui lihtne ja mugav on selle platvormi abil erinevaid ehitus-, remondi- ning renoveerimistöid planeerida. Samuti usub Jankauskas, et uuest platvormist saavad kasu ka väikesed ja keskmise suurusega teenusepakkujad, kes edaspidi võivad leida vähemalt 70-80% kõigist vajalikest tellimustest ühes kohast. “Sarnaselt Holt’i platformi arengule Eestis on lootust, et ka Leedu mõnevõrra suuremal turul saavutab see kiire kasvu, kuid mõistame, et Holt ei ole pelgalt IT-lahendus ning seetõttu ehitasime ka Leedus üles meeskkonna ühendades erinevate ehitus- ja IT-spetsialistide teadmised ning kogemused. Meie plaan on viia Holt.lt järgneva paari aasta jooksul Leedu juhtivaks hankekeskkonnaks,” kinnitab Jankauskas.

Holt Eesti hankeportaaliga on mõne kuuga liitunud juba enam kui 2000 eraisikut, ettevõtet ja korteriühistut ning rahulolevaid kasutajaid liitub igapäevaselt!