Holt.ee otsustas jätkata täiesti tasuta hankekeskkonnana!

04.04.2021

Peale hiljutist teavitust portaali kuutasu põhiseks muutumisest teenusepakkujatele otsustas portaali Holt.ee haldav Holt Media OÜ kaasata lisainvesteeringuid, mis siiski võimaldavad portaalil jätkata täiesti tasuta hankekeskkonnana!

Teenusepakkujad saavad ka edaspidi kasutada tasuta kogu portaali funktsionaalsust: jälgida hankeid, teha pakkumisi, võita hankeid, lisada meelespäid ning vestelda kolleegidega hankepõhiselt, mis lihtsustab hinnapakkumiste koostamist veelgi.

Holt.ee’s saavad hangetest osa võtta nii eraisikud kui ka ettevõtted ning hanke võidu korral ei koorma Holt.ee teenusepakkujat mitte ühegi lisatasuga.

Loomulikult on ka hangete korraldamine Holt.ee’s täiesti tasuta, puuduvad teenus- ning lisatasud. Sealjuures saab hanke korraldaja ise valida hankeperioodi pikkuse ning puudub kohustus valida saabunud pakkumiste hulgast. 

Kõik on lihtne ja läbipaistev. Kõige olulisem, et hanke korraldaja leiaks sobiva teenusepakkuja ning kõik tööd saavad tehtud – väikesest kevadisest remonditööst kuni maja ehituseni.

Holt.ee meeskond jätkab uute ning kasulike funktsioonide väljatöötamist ning lähikuudel on oodata suurepäraseid üllatusi nii hangete korraldajatele kui teenusepakkujatele!

Holt.ee – Kõik tööd saavad tehtud!