Holt.ee partner LPV pakub soodsat raamatupidamisteenust mikro- ja väikeettevõtetele

14.05.2021

Suurelt osalt on Holt.ee kasutajateks väiksemad ja keskmise suurusega ettevõtted – teenusepakkujad, tootjad ning müüjad. Holt.ee ametlikuks partneriks on saanud  raamatupidamisbüroo LPV abistamaks Holt.ee kasutajaid igapäevastes finants-toimetustes. LPV hinnapoliitika on selge ja läbipaistev, nende meeskonnas on kompetentsed ja motiveeritud raamatupidajad.

LPV tutvustab end järgnevalt:

LPV pakub raamatupidamisteenuse terviklahendust mikro- ja väikeettevõtetele. Meie ettevõtte on piisavalt suur, et pakkuda kvaliteetset ja professionaalset teenust, kuid sealjuures piisavalt väike, et tagada personaalne teenus, et kõik meie kliendid tunneksid end väärtuslike partneritena.

Aitame ja nõustame ettevõtteid kasvamise ja arenemise juures. Teame kui oluline on saada raamatupidajalt pidevat tagasisidet, eriti kasvufaasis. Vaatame numbrite taga peituvat ning anname nõu, et tagada ettevõtte jätkusuutlikus ja edukus.

Meie raamatupidajad lähtuvad raamatupidamisteenuse osutamisel konkreetselt iga kliendi ettevõtte vajadustest. Kuulame ära oma klientide ideed, soovid ja arengusuunad ning anname põhjaliku, selge ja informatiivse tagasiside.

Peame väga oluliseks ajaga kaasas käimist. Hindame e-teenuseid ja e-raamatupidamise võlusid. Meie kasutuses on kaasaegsed tarkvaralahendused, et muuta raamatupidamise protsess võimalikult lihtsaks ja operatiivseks. Ettevõtte kogu finantsinfo on turvaliselt meie digiarhiivides ning raamatupidamisteenus on paberivaba. Tänu pilveserverile saab raamatupidamisega kursis olla igas seadmes ja igal ajahetkel. Veebipõhine raamatupidamine on 100% paberivaba ja keskkonnasäästlik ning hoiab kokku aega ja raha.

Uurige lähemalt aadressil www.lpvaccounting.ee ning võtke ühendust: info@lpvaccounting.ee